Hulsman & Roestenburg – nieuw kantoorpand!

Ons nieuwe adres per 1 januari 2018:

RIJKSSTRAATWEG 109

3632 AB  LOENEN A/D VECHT

In juni 2017 hebben wij (Hulsman & Roestenburg) het kantoorpand aan de Rijksstraatweg 109 te Loenen a/d Vecht aangekocht. Dit pand, gebouwd en opgeleverd in 1981 in opdracht van de NMB Bank (tegenwoordig ING Bank) was de laatste 15 jaar eigendom van en in gebruik door Notariskantoor Loenen (Vechtstreek).

Na de nodige voorbereidingen, welke reeds in 2016 zijn gestart, is de renovering en verbouwing van het pand op maandag 14 augustus 2017 van start gegaan. De aannemer is ‘J. Boonzaaijer Aannemingsbedrijf B.V.’ te Loosdrecht en daarnaast wordt nauw samengewerkt met ‘Technisch Installatiebedrijf van Lindenberg B.V.’ uit Loenen a/d Vecht.

 

 

De verbouwing heeft plaatsgevonden tot half december 2017, waarna het pand van binnen nog ingericht moest worden. Vanaf januari 2018 zijn wij werkzaam vanuit dit prachtige ‘nieuwe’ kantoorpand.

 

 

 

Wij zijn ontzettend trots dat we dit hebben kunnen realiseren in Loenen a/d Vecht en denken dat er nu weer een (kantoor)pand staat, wat qua uitstraling en functionaliteit prima past binnen de huidige dorpskern. Een pand waar wij nog jaren met veel plezier en inzet onze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren en waar u als cliënt zich welkom zult voelen. Daarnaast is het voor ons en onze medewerkers een nieuwe start en gaat onze wens in vervulling om vanuit een eigen kantoorpand onze dienstverlening nog beter te kunnen uitvoeren.