Historie en werkgebied van Hulsman & Roestenburg

team_4Hulsman & Roestenburg is een zelfstandig administratie- en belastingadvieskantoor, dat zich richt op administratieve werkzaamheden, fiscale dienstverlening en advisering/ondersteuning van zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Ons kantoor is vertegenwoordigd binnen vele sectoren in het MKB. Hierbij valt te denken aan handels- en productieondernemingen, ICT ondernemingen, detaillisten, horeca, freelancers/zzp’ers op allerlei gebieden en ook diverse vrije beroepsbeoefenaren (waaronder medici) en organisaties in de non-profit sector (verenigingen en stichtingen).

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (N.O.A.B.).

Hulsman & Roestenburg, gevestigd in de oude dorpskern van Loenen a/d Vecht, is opgericht door Coen Hulsman en Barry Roestenburg op 1 januari 2004.

In april 2004 heeft ons kantoor de activiteiten, medewerkers en klanten overgenomen van kantoor Hulsman Administraties-Adviezen. Dit administratie- en advieskantoor, opgericht in 1990, bestond op dat moment ruim 13,5 jaar. In januari 2015 hebben we de klantenportefeuille van Demper Consultancy te Vreeland overgenomen. Inmiddels bestaat Hulsman & Roestenburg alweer ruim 12 jaar.

In de afgelopen 25 jaar hebben we een sterke organisatie opgebouwd. Ons team bestaat inmiddels uit 13 personen (in zowel Loenen a/d Vecht als Vreeland) ieder met zijn/haar eigen verantwoordelijkheden en kwaliteiten; daarnaast hebben we een nauw samenwerkingsverband met Administratiekantoor Dijkmans-Van Seeters te Raamsdonksveer. Tevens beschikken we door onze jarenlange ervaring over een netwerk van specialisten en adviseurs, die wij kunnen raadplegen of inschakelen bij onze werkzaamheden. Zo wordt er samengewerkt met fiscalisten, notarissen, banken, assurantietussenpersonen en accountantskantoren.